Jídelní set Halle 2024

Kód produktu: IKT-halle-2024

Nelze zakoupit

Omlouváme se, ale tento produkt není v současné chvíli možné objednat. Děkujeme za pochopení.

Popis a parametry
Materiál Lamino, Látka, Ekokůže
Dekor dub sonoma, buk
Počet židlí v setu (ks) 2
Tvar desky Čtvercové/Obdélníkové
Rohová sestava ano
Rozměry desky stolu 110x70 cm
Barva červená, šedá, hořčicová, tmavě hnědá, antracitová, písková, hnědá, modrošedá, modrá, oranžová, zelená, světle šedá, tmavě šedá, béžová, čokoládová, žlutá, černá, světle zelená, skořicová, krémová, stříbrná, světle hnědá, slonová kost, světle modrá, petrolejová, tmavě modrá, olivová, bílá, vínová

Jídelní set Halle nabízíme ve složení z rohové lavice 125x165 cm, stolu a 2 židlí. Rohová lavice z laminované dřevotřískové desky o síle 18 mm má hrany opatřeny profily ABS, které jsou vysoce nárazuvzdorné. Čalounění je ze speciálních PUR pěn odolných proti prosezení. Dodáváme v demontu.

Deska stolu je vyrobena z lamina o síle 18 mm. Kostra židle je z bukového masivu. Lavice je pravolevá, při objednání nemusíte přemýšlet o variantě provedení. Stranu si jednoduše zvolíte až při samotné montáži, kterou si můžete u nás přiobjednat. Předpokladem pro umístění lavice je pravoúhlý roh místnosti.

Komponenty nabízené sestavy Halle:
- rohová lavice, rozměry rohu 125x165 cm, výška 83,5 cm, výška sedu 47 cm
- pevný stůl Madrid, rozměry 70x110 cm, výška 73 cm
- 2x židle Ringo, rozměry sedáku š45xh40 cm, výška sedu 47 cm, výška 90 cm

Vyobrazené čalounění je 1132 - sedák / 1133(vzor) - zádová část.


Židle jsou vyrobeny z masivního buku a mořeny do barvy laminovaných desek ve vzorníku. To znamená, že židle si podrží kresbu bukového dřeva a pouze barva židle je adekvátní barvě laminované desky. Nezaručujeme dodržení návaznosti pruhů u pruhovaných látek a vzorů u vzorovaných látek, proto doporučujeme vzorovanou látku pouze na opěráky. 

Nábytek bez starostí